Charlotte Pretorius

Hippolog - c-tränare i hoppning - Svensk Ridlärare level 3

Jag som driver Linnarps Utbildningsstall heter Charlotte Pretorius. Jag är hippolog med ridlärarexamen samt diplomerad ridlärare level 3. Efter att jag tagit examen från Sveriges Lantbruksuniversitet 2007 var jag kvar ett år på Strömsholm som andraårselev, ett fantastiskt roligt och lärorikt år med mycket ridning! Under min tid som andraårselev hade vi mellan sex till nio hästar i åldrarna 3-12år att rida, sköta och utbilda. En fantastisk förmån att få rida alla dessa hästar för några av landets bästa tränare!

Samtidigt som jag gick som andraårselev utbildade jag mig även till c-tränare i hoppning, och har genom åren tävlat upp tom 1,40-hoppning.

Efter min tid på Strömsholm startade jag min verksamhet som idag är Linnarps Utbildningsstall, en verksamhet där jag utbildar hästar och elever med egen häst.

Sedan 2010 har jag min bas på Bringebärslyckans gård strax utanför Varberg, här har jag stall, ridhus, utebana, gräsbana samt fantastisk terräng att rida i, en otrolig miljö att utbilda hästar i helt enkelt!